Blanche-Natúrkozmetikum: Tégy jót a bőröddel, természetesen

2017. szeptember 21. 11:31 - Bolvária Blog

Számomra nagyon fontos, hogy ápoljam a bőrömet, és mindig is igyekeztem odafigyelni, hogy ezt minőségi termékekkel tegyem. Ha őszinte akarok lenni, akkor leginkább az arcomra figyeltem oda, de újra és újra rá kell jönnöm, hogyha nem is látszik, mindenhol szüksége van a bőrömnek az ápolásra.
Szerencsére nem mondható problémásnak a bőröm, de ezt a jó örökölt gének mellett annak tulajdonítom, hogy anyukám unszolására, korán elkezdtem foglalkozni a bőröm ápolásával.
Közeledve a harminc fele, ez még fontosabb, és nagyon látszik, hogy a minőségi gondoskodásért hálás a bőröm. Megválogatom a termékeket, amiket magamra kenek, és nem valamifajta bio-mánia miatt, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy ne keletkezzen gyulladás benne, vagy ne kezdjen el ráncosodni.

A facebook oldalamon, párszor mutattam Nektek egy új márkát, ami minden túlzás nélkül elnyerte a maximális tetszésemet. Van több termék, amiket szeretek, de kevés olyan van, aminél ha kicsit túlzás is, de az ember szája tátva marad. Amikor egy kozmetikai terméket kiválasztunk, akkor sok minden hatás éri az embert. Elsőként, ott a csomagolás, aztán amikor kibontjuk az illatok, az összetétel, és a legfontosabb; hogyan is viselkedik a bőrömön?!
A Blanche-Natúrkozmetikum termékei, minden ponton teljesen helytálltak az elvárásaimnak – sőt, azt kell, hogy mondjam, felül is múlták azokat.
Magyar termékről beszélünk, magas minőséggel, a készítő pedig garantálja, hogy, hogy nem használnak bőrre káros anyagokat, termékeik nem tartalmaznak parabéneket, kőolaj származékokat, kemikáliákat, alumínium sókat és mesterséges színanyagokat.
A külső megjelenés letisztult, de mégis egy friss, fiatalos, számomra egzotikus hatást kelt. Bármelyik terméket bontjuk fel, és próbáljuk ki, tuti nem csalódunk. A Blanche-Natúrkozmetikumok, olyan magasminőségű termékeket tartalmaznak, amelyek valóban kényeztetik a bőrünket. Az illatában, és tapintásában egyaránt érezni lehet, hogy ebben aztán tényleg van anyag – és nem is akármilyen! Már egy ideje használom a termékeit, és abszolút elégedett vagyok mindegyikkel! Érzékeny bőrömet egyik sem irritálja, nem pirosodtam ki tőlük, illetve nem is pattogzott ki a bőröm, még a vékonyabb helyeken sem – mint például a szemkörnyék.
hidratalo_arckrem.jpg
Igazából az összes termék nagy kedvencem lett, de ha mégis muszáj lenne kiemelnem melyik a kedvencem, akkor a Q10 + hyaluronsavas szemkörnyékápoló mindenképpen bele tartozna. Mamik, hogyha hosszan éjszakáztok, fáradtak, kialvatlanok vagytok, vagy csupán hajlamosak vagytok a duzzadt, karikás szemre, akkor ez a termék garantáltan a legjobb barátotok lesz! Ez a termék, egy bőrregeneráló, ráncképződést fékező, sejtanyagcserét fokozó szemkörnyékápoló krém. Lágy illata nem tolakodó, nem irritáló éjszakai pihenésünk során.
agyagos_arcradir.jpg
A másik nagy kedvencem, az Agyagos arcradír, epermaggal. Ez gyakorlatilag olyan ézést kelt, mintha egy összepréselt tál epret kennénk az arcunkra. Epermag, és őrölt mandulahéj szemcséi, pedig tökéletesen végzik a dolgukat az arcradírozás terén. Selymes, tápanyagokkal feltöltött arcbőrt hagyva maguk után.

Hogyha már így belekezdtem az arcápolásba, akkor ezen a vonalon maradva mutatom Nektek a Szőlőmagolajos hidratáló arckrémet, aminek lágy illata, könnyed textúrája tökéletes viselet, a mindennapok során. Én nem sminkelem mindennap magamat, de amikor sor kerül rá, akkor mindenképpen hidratálom az arcomat előtte. Ez az arckrém alkalmas erre is, nem hagy zsíros érzetet, és hamar beszívódik a bőrbe. Ráadásul, a szőlőmagolaj, makadámdió olaj, ligetszépe olaj hármasa, olyan mélyhidratáló munkát végeznek az arcbőrben, amely regenerálja a sejteket, javítja a bőrszerkezetet, és antioxidánsként megköti a szabadgyököket. Segít a fáradt, dehidratált bőrön, feszessé téve azt.

Az ajakápolás minden évszakban szükséges, de hogy őszinte legyek nekem mindig a hidegebb napok beköszöntével jut eszembe. Az ajakhidratálás akkor teljes, hogyha egy gyengéd, tápláló olajban, vitaminokban, és méhviaszban gazdag radírozás az első lépés, melyet egy hosszantartó hidratáltságot biztosító, védőréteget biztosító ajakápoló egészít ki.
vaninias_ajakradir.jpg
A Vanilla ajakradír, kókuszvirágcukorból kinyert, apróra darált szemcséi finoman radírozzák az ajkakat. A Rozé ajakápoló (találhattok még shea vajas, és makadámdió olajos ajakápolót is) nem szárít, kellemesen hidratál, és nagyon szeretem a menta és eper kombinációjának kellemes illatát.

Szeretitek a kávét? És az illatát? Akkor szerezzetek be a Blanche-Natúrkozmetikum Kávés testradírját szőlőmagolajjal! Amikor megérkezik, csukjátok be a szemeteket, és nyissátok ki. Most szagoljatok bele; ugye, hogy ugye?! Olyan, mintha egy menő kávézóba ülnétek. Ez a testradír Arabica kávé őrleményt tartalmaz, ami amellett hogy radíroz, koffeintartalma stimulálja a bőrt, erőteljes narancsbőr ellenes hatású. A kávésav pedig serkenti a kollagéntermelést. A rendszeres bőr radírozás, pedig ragyogóvá teszi a bőrt, hiszen a vérkeringést serkentve beindítja a méregtelenítő folyamatokat.
kaves_testradir.jpg
Hogyha ezzel megvagyunk, akkor jöhet valami klassz testápoló, mondjuk az Avokádós szőlőmagolajos testápló, ami olyan mélyhidratáló, kiváló antioxidáns hatású hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hosszantartó puhaságot eredményeznek.
avokados_testapolo.jpgNagyon sokáig nem próbáltam ki ‘natúr dezodorokat’, mert valahogy nem hittem a hatásosságukban. A Blanche-Natúrkozmetikum Teafás krémdeoja küzd a kellemetlen szagok ellen, fertőtlenítik a bőrfelületet, teafa illata pedig felfrissíti a bőrt. Nagyon szeretem benne, hogyha epillálás után használom néhány órával, akkor egyáltalán nem irritál, és nem csíp.
teafas_krem.jpgHogyha szeretnétek egy magas minőségű, magyar márkát kipróbálni az arc-és testápolás terén, akkor ajánlom figyelmetekbe a Blanche-Natúrkozmetikumokat, amelyekben garantáltan nem fogtok csalódni!
Érdemes figyelemmel kísérni az oldalukat, hiszen folyamatosan bővülnek a kényeztető kínálatokkal.
Szeretnék ismét gratulálni Katának, a márka, és termékek megálmodójának; hiánypótló ‘finomságokat’ hoztál létre.

 

komment
süti beállítások módosítása