Blogger találkozón jártam…

2017. június 22. 13:28 - Bolvária Blog

… SunnyBunnyt láttam.

img_20170609_181210.jpgÜdítő blogger-találkozóval nyitotta meg a nyarat Június elején, a Happy Family csapata, a Villa Bagatelleben. Kalcsó Adrienn ügyvezető - mint mindig – ezúttal is egy színvonalas, jókedélyű sajtótájékoztató szervezett számunkra, családcentrikus bloggerek számára. Minden találkozó élményekkel és persze szívvel teli, hiszen a család egy olyan téma, ami ez utóbbi nélkül semmiképpen sem működne.

img_20170609_144202_1.jpgA találkozó első felében, szemtanúi lehettünk azoknak a fejlődéseknek, amiken keresztülment a honlap az elmúlt időszakban. Tudtátok, hogy a happyfamily.hu megújult struktúrájával, és dizájnjával még áttekinthetőbbé, és felhasználóbarátabbá tette weboldalát? Tudtátok, hogy annyira sokan kattintanak az oldalra, hogy a szerkesztőség csapata a lehető legtöbbször frissíti a tartalmat? Na, és azt tudtátok, hogy a Happy Family csapatánál minden korosztály proiritást élvez? Gondoltátok volna, hogy olyan Partnerekkel működik együtt, akiknek védjegye a családbarát szemléletmód? És ez nemcsak egy jól átgondolt marketing fogás, hanem a Partnerek mozgatórugója is egyben.

Ezek, és megannyi érv sorakozik amögött, hogy érdemes figyelemmel kísérni, a Happy Family munkásságát, hiszen hitelessége a ‘család, mint érték’ jelmondatába vetett meggyőződésén alapul.

img_20170609_181033.jpgA sajtótájékoztató díszvendége, a burgenlandi Hotel Sonnenpark kreatív csapata volt. Velük már többször is volt szerencsém találkozni, és minden túlzás nélkül állíthatom, hogy minden alkalommal egy élmény! Élmény, hiszen az a fajta szemléletmód, és hozzáállás, ahogyan a családokhoz, gyerekekhez viszonyulnak, csodálattal tölt el. A Hotel Sonnenparkban, nemcsak a tökéletességig felszerelt tárgyi feltételek vannak meg a ‘családbarát’ jelzőnek, hanem az emberiek is!

Ez a koncepció teszi felejthetetlenné, és szívből ajánlhatóvá ezt az ausztriai családi paradicsomot. A Sonnentherme munkatársai, Kitzwögerer Anita, rezident manager, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, megismertették velünk ennek a sikeres látásmódnak azon részleteit, amelyek kielégítik a szülők komfortérzetét – hiszen, ha a szülő nem feszeng, a baba is felszabadult, boldog lesz.

Valóban igaz, hogy a Hotel Sonnenparkba, csak a ruháinkat kell vinnünk! Ezt én sem hittem el, még saját szememmel nem láttam. Minden korosztályra felkészült “babakocsi-állomás” van, szintén minden korosztályra, és az esetleges ételallergiára odafigyelő étteremmel találkozunk. Gyakorlatilag az egész napot betöltő programokon, játszási lehetőségeken vehetünk részt. A legkülönfélébb kikapcsolódási, és szórakozási kalandokban– akár szárazföldön, akár vízen. Apropó víz! A sajtótájékoztatón találkozhattunk Györei Gabriellával is, aki a Hotel Sonnenpark Úszóakadémiájának vezetője. Színes, rövid videókkal tűzdelt előadásában, megismerhettük a korosztályokat, és azokat a játékos feladatokat amiken keresztül megszerettetik a vizet, az egészen kicsi babákkal, és ahogyan bevezetik a gyerekeket a víz-biztonság elsajátításába.

Amikor fentebb azt írtam, hogy a Hotel Sonnenpark kreatív csapata, akkor ez nem csupán, egy díszes jelző volt a részemről. Ugyanis, Gerencsér János, animátor, kihasználta (vagy inkább előhívta) a bennünk rejlő gyermeket. Elvitt minket egy napra a Hotel Sonnentherme-be, ahol kikapcsolódhatunk, játszhattunk, magunkra és a többi “blogger-gyerekre” figyelhettünk minden feszélyezettség nélkül (talán, ezt a királylánynak öltöztetett Apuka blogger nem biztos, hogy megerősítené). Habár mindez idő alatt a helyszínen voltunk, mégis olyan nagyszerűen sikerült Jánosnak ezt a meglepetést megszerveznie, hogy rövid időre mindannyian a Hotel Sonnentherme-ben éreztük magunkat – ezúttal kicsit gyermekként.

Köszönöm a megtisztelő meghívást a Happy Familynek, és a varázslatos délutánt a Hotel Sonnenpark csapatának! Inspiráló olyan személyesekkel, szülőkkel, munkatársakkal találkozni, akik a hétköznapjai(n)kat, a szívükkel fűszerezik meg.

komment
süti beállítások módosítása