Stílusos praktikusság: Grudo design

2017. december 07. 19:43 - Bolvária Blog

Szeretek megosztani Veletek termékeket, magyar márkákat, mert annyira nagyon szeretem a kreatív, szép megoldásokat, ötleteket. Ráadásul, külön öröm, amikor olyan márkákat mutathatok Nektek, amelyeket édesanyák gondoltak ki. Hiszen, talán az anyukák tudják a legjobban, mi az ami a többi anyuka számára is segítség lehet a mindennapokban.
A gyerekekkel otthon eltöltött idő, sokszor kreativitásra ösztönzi az édesanyákat, és ez a Grudo design brand megalkotójával is pontosan így volt.
Gruiz Dóri, két kisgyermek édesanyja, a gyeden eltöltött idő alatt érzett rá, hogy mi az, ami megkönnyítheti az anyukák hétköznapi, rohangálós életét, vagy éppen mi az a cuki kistáska, amiben az apróságok a kincseiket magukkal vihetik.
“Mindig is gondolkodtam azon, hogy egy saját vállalkozást csinálok, de egy jó darabig nem igazán “fogott meg” semmi. A gyeden eltöltött két évet ajándéknak tekintettem. Nálunk is eljött az az időszak, amikor rájöttem, hogy egy hátizsák a gyerek mellett, egymilliószor praktikusabb, mint bármilyen más táska. Elkezdtem itthon, és végül külföldi oldalakon is keresni magamnak, de nem találtam olyat, ami praktikus, bírja a strapát, jól néz ki, és nem sporttáska. Először magamnak terveztem egyet, aztán arra gondoltam; miért ne lenne másnak is erre szüksége?!”
A Grudo designra úgy bukkantam rá, hogy éppen hátizsákot kerestem magamnak. Olyan hátizsákot, ami kellően nagy (tehát beleférnek az én dolgaim, és a gyerekeké is), strapabíró anyagból készült, és, ha akarom sportos ruhákhoz is felvehetem, de mégis nőies.Hadd mutassam meg Nektek, hogy miért is tetszettek meg Dórinak az ötletei és, hogy milyen praktikus átgondoltság áll ezen termékek mögött.

Hátizsákok: mindegyik strapabíró, erős anyagból készül, ami elengedhetetlen a mindennapos nyúzós használat során. A kollekció egy része vízlepergető anyagból, másik része pedig bútortextilből készült.
Mindegyik táska belseje vízhatlan bélést kapott, ami kifordítható, így az útközbeni falatozásokból visszamaradt morzsahegyek, könnyen kiszórhatóak. Illetve, ha valami kifolyik, vagy egy félig megrágott csoki belekenődik a táska belsejébe, akkor könnyen kimosható. Ez nagyon praktikus megoldás, hiszen az egész táskát nem tudjuk berakni a mosógépbe, az eredeti bőr díszítő elemek miatt, viszont ezzel a kifordítható technikával, könnyen tisztán tartható.
Az elején van egy méretes zseb, ahová azokat tehetjük, amiket gyakran kikapkodnánk a táskánkból. A fő rekesz, már önmagában nagy, de mivel a “sherpa-lét” nem ismer korlátokat, ezért külön öröm, hogy egy cipzárazással még bővíthetünk az űrtartalmán.
A hátunkra kerülő részen, van egy rejtett biztonsági zseb, ahová a mobiltelefont, illetve az értékeinket rakhatjuk.
grudo2.jpgslider3.jpg
Válltáska: Ti is szoktatok táskát cserélni, attól függően, hogy merre akad dolgotok? És ugye milyen bosszús, hogyha valamit az állandó cserélgetés miatt otthon hagytok?! Na, Dóri válltáskái erre is, egy kreatív megoldást kínálnak!
Kifejezetten nőies stílusúak, cserélhető belsővel vannak ellátva! Cipzározós módszerrel könnyen cserélhetjük a belsőket, így egyszerűen válthatunk a ‘Mami’, és a ‘Business Woman’ funkció között. Ráadásul ezek a belsők, szintén moshatóak! Többféle szín, és kétféle külső (külső zsebbel vagy anélkül) szerint választhatunk.
kep-16.jpggrudo.jpggrudo1.jpgkep-20.jpg
Pelenkázó szett: Ennél szebb pelenkázó szettet nem láttam még! A Grudo design mini pelenkázó táskája olyan, mint egy csodaszép kézi táska. Első ránézésre, könnyen azt hiheti egy kívülálló, hogy színházba indulunk vele, de közben csak egy szimpla peluscserét ejtünk meg.
Ráadásul funkciójában is tökéletes. Van külön zsebe a popsitörlőnek, külön a krémeknek, és 4-5 pelenkának, plusz egy kis cumitartó is van rajta. Ahová pedig a babát fektetjük, az egy lecipzározható, mosógépben mosható rész. Így egy helyen van minden, nem kell keresgélnünk, és biztosan tiszta felületre fekszik a kisbabánk, amikor egy út során tisztába kell tennünk.
slider1.jpg
Gyerek hátizsákok: Dóri, nagyon cuki mini táskákkal kedveskedik a kisgyerekeknek is. Hiszen a harapnivalóból, és a kincsekből sosem elég, ezek állandó úti társaink. Van külön fiús, és lányos színben is, vidám, cserélhető plecsnikkel. A mérete praktikus, kényelmesen viselhető, mellkasán kis csattal, hogy ne csúszkáljanak le a pántok az apró vállakról.
fb_picipiac_grudo_masolata.jpg
Dóri nem akarja, a jóból az apukákat sem kihagyni, így a hátizsákok kínálata férfiaknak tervezett darabbal is bővül majd. Illetve, aki jobb szereti a gymbaget, annak sem kell sokáig várnia!
Érdemes követni a Grudo design munkásságát, mert csodaszép, praktikus termékei között biztosan Ti is megtaláljátok a számotokra legkedvesebb kiegészítőt.
grudo_logo_color.jpg

komment
süti beállítások módosítása